Indijanski dezert?

 

Indijanski dezert je nešto što će zasigurno postati vaša navika, vaša permanentna želja i preporuka. Degustira se kada želite da se osamite i pobegnete od svega, kada ste u društvu voljene osobe, kada nešto važno slavite ili kada želite svom gostu da predstavite grad u kome živite u najlepšem svetlu.

 

Pripremili smo nekoliko preporuka za vas! Restoran Totem vas očekuje…

Indijanski dezert

Mai Kanee

Još jedna poslastica za sve ljubitelje dobrog ukusa, jeste naš Mai Kanee ili kolač sa makom, bez brašna.

Kao što je već poznato, Restoran Totem vodi računa o zdravom načinu ishrane, te ova poslastica ne sadrži belo brašno, kao ni gluten, veštačke boje i aditive. Napravljen je na potpuno prirodnoj bazi, a sadrži:

  • mleveni mak
  • mleveni badem
  • žuti šećer
  • kokosov puter
  • crnu čokoladu
  • jaja

Budite zdravi i hranite se onako kako volite.

Veganski

“super kolač”

Indijanski dezert, koji je idealan za vegetarijance, ali i vegane je deo našeg menija zbog koga se uvek traži mesto više.

Osnovni sastojak je avokado koji kolaču daje punoću ukusa, dok će hrskavi komadići orašastog voća golicati vaša nepca. Od mleka koristimo kokosovo ili bademovo mleko, zatim maslinovo ulje i smeđi šećer. Posebnu aromu daje limunov sok koji miriše u kori i čini je rastresitom.

Ukoliko vas zanima naš vegetarijanski meni, više informacija možete pronaći ovde.

Tart od čokolade i malina

Poslastica koja je pravo letnje osveženje. Savršen spoj kremastog i hrskavog fila u isto vreme, probudiće sva vaša čula.

Kolač se može služiti u svim prilikama, a zbog spoja maline, čokolade, mlevene plazme i sveže ceđenog soka od narandže, obožavaće ga sva deca. Maskarpone sir mu daje kremast ukus i vezuje sastojke u jedinstveni ukus, doveden do savršenstva. Ono indijansko u ovom kolaču jeste seme golice, koje mu daje posebnu aromu, a uz to čuva vaše zdravlje.

Neka vam svaki dan bude poseban u Restoranu Totem.

Indijanski dezert Mai Kanee

Veganski “super kolač”

Tart od čokolade i malina

Indijanski dezert